Ondernemend

Lichtkoepels zijn echt fantastisch!

 

 

 

 

Vandaag heb ik de tip voor ondernemers! Iedereen vindt buiten verlichting heerlijk. Wandelen in het licht, en een lekkere frisse neus halen is altijd lekker. Natuurlijk zijn de werkomstandigheden beter, wanneer je kunt werken in buiten verlichting, met frisse buiten lucht. Hoe krijg je dat toch voor elkaar? Ik heb hiervoor de oplossing gevonden in Lichtkoepels. Ik heb sinds een kort een nieuw kantoorpand, en de sfeer moest duidelijk verbeterd worden, in dit kantoor pand. Alles oogde te zakelijk, het personeel en ik vonden dat niet erg fijn. Het oude kantoor pand had een lichtkoepel. In dit kantoorpand was die niet aanwezig, en ik had nooit gedacht wij dat gingen missen. Deze koepel zorgde voor een heerlijke verlichting, dat kwam van buiten af. Mijn collega’s en ik misten deze verlichting echt. Natuurlijk nam ik gelijk contact op met het bedrijf, lichtkoepels.info, om weer een lichtkoepel te laten plaatsen!

Eindelijk weer buitenverlichting!

De koepel was binnen een paar dagen geplaatst. Meteen was de sfeer stukken beter, en we konden weer genieten van buiten verlichting. Mijn personeel en ook ik voelen ons zelf nu weer stukken beter, op het kantoor. Hoe dat komt? Is simpel weg te beantwoorden, het komt door de koepel! Dankzij deze koepel geniet iedereen weer van de buitenverlichting, en daardoor voelt iedereen zich stukken beter. Ben je ondernemer? Dan raad ik je aan om een lichtkoepel aan te schaffen. Niks is beter dan buitenverlichting!