Cadeaus mannelijk personeel
Ondernemend

Voor de mannen onder het personeel! 4 sportieve cadeaus

Heb je een bedrijf vol mannen die je een aardigheidje wil geven? Dan grijp je zelden tot nooit mis met een sportief cadeau. Elke man gaat daar plezier van hebben. Dit geldt zowel voor de beginnende als gevorderde sporters. En zelfs voor diegene die een stiekem een hekel aan sporten hebben, gaan deze cadeaus leuk vinden.

Waterfles als sportief cadeau

Het klinkt als een cliché, maar dat hoeft niet. Je hebt tegenwoordig namelijk hele mooie en stoere waterflessen. Je kunt inderdaad gaan voor de Dopper, maar als je iets unieks wilt dan is dat er zeker. Denk bijvoorbeeld aan een waterfles die je kunt opvouwen. Ideaal als sportief cadeau, want zodra de fles leeg is kan je hem gemakkelijk in de rugzak opbergen. Of kies voor een waterfles en blender in een. Handig om zo on the road een smoothie te maken met alle vitaminen die nodig zijn. Bovendien is een waterfles enorm duurzaam. Doe ook meer inspiratie voor op duurzame relatiegeschenken.

Ultiem sportief cadeau voor mannen: de bokszak

Is het binnen jouw bedrijf vaak druk, druk, druk en ligt het presteer (en daarmee stress)niveau hoog? Dan is een bokszak een leuke knipoog. Een bokszak vind je in verschillende soorten en maten. Ga bijvoorbeeld voor een echte bokszak die aan het plafond moet hangen. Houd er wel rekening mee dat deze redelijk aan de prijs zijn. Maar er bestaan ook iets goedkopere varianten, bijvoorbeeld eentje die je kunt opblazen. Er bestaan zelfs bokszakken waar je je wasgoed in kunt opbergen. Al met al een sportief cadeau voor mannen.

Bedruk je sportieve cadeaus

Hoe leuk is het om gepersonaliseerde sportspullen te hebben? Zo ziet iedereen dat die ene te gekke tas van jou is! Of die sweater, pet, handdoek, en ga zo maar door. Want al deze voorwerpen heb je nodig bij het sporten. Je kunt deze items personaliseren. Denk er bijvoorbeeld aan om sweaters te bedrukken, of laat mooie handdoeken bedrukken om al dat zweet na het harde werken af te drogen.

Massagegun – Een mannen- én sportief cadeau!

Dit is onze persoonlijke favoriet als sportief en mannelijk cadeau. Na al dat sporten ligt er wellicht spierpijn op de loer. Hoe lekker is het als je die zelf aan kunt pakkenmet een massagegun? Het klinkt gevaarlijker dan het is, want eigenlijk ziet het er gewoon uit als een föhn. Dankzij de verschillende opzetstukken en snelheden een massageun heeft, brengt dit apparaat allerlei spiergroepen in jouw lichaam tot rust. Heb je legday gehad? Geen zorgen, die kuiten kun je aanpakken en met deze tool een goede doorbloeding geven. Spierpijn duurt vanaf nu een stuk korter.

Reacties uitgeschakeld voor Voor de mannen onder het personeel! 4 sportieve cadeaus