programma
Bedrijf

Dit factuurprogramma is een echte aanrader!

FactuurprogrammaBeste lezer, vandaag is het weer tijd voor een artikel. Ik heb weer een leuke tip voor bijna alle ondernemers. Ik ga het vandaag namelijk hebben over het factuurprogramma van onFact. De reden dat ik bij dit bedrijf terechtkwam, was dankzij mijn broer. Mijn broer vertelde me dat hij het lastig vond om een mooie factuur te maken, een factuur die voor overzicht en kwaliteit staat. Mijn broer is net als ik ondernemer, en daardoor kunnen we elkaar veel tips geven. Omdat mijn broer zo tevreden was over dit factuurprogramma, wilde ik het ook wel eens proberen. Mijn facturen waren nog niet echt bepaald netjes, en het leek mij ook wel fijn als de administratie voor mijn bedrijf gedaan zou worden. Dit bedrijf doet de administratie voor haar klanten. Buiten dat kun je ook gebruik maken van de velen apps in de cloud. Toen ik op de website keek, kwam ik erachter dat je een proefabonnement kunt afsluiten, dit heb ik dan ook gedaan.

FactuurEen fijne tip!

Dankzij de tip van mijn, zijn mijn offertes nu perfect. De huisstijl is duidelijk, en alles is erg overzichtelijk, mijn klanten weten waar ze aan toe zijn. Ik heb inmiddels geen proefabonnement meer, maar een normaal abonnement. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, en ik ben van plan om nog lang met ze samen te werken.programma