Bedrijf

Beste uitgaansplekken in België

Uitgaan, bijna iedereen die onder de categorie jeugd valt doet het bijna elk weekend. Door de corona konden we een tijdje niets en zat iedereen thuis. Begrijpelijk, maar op een gegeven moment werd je het wel zat. Nu kunnen we langzamerhand weer wat meer de deur uit en zijn er weer meerdere mogelijkheden om toch in het weekend even de deur uit te gaan. Wij geven je graag wat voorbeelden van deze leuke mogelijkheden in België!

Drinkgelegenheden

Wat in deze tijd ideaal is, is een wijnbar. We kunnen natuurlijk nog geen clubs binnen komen om lekker te kunnen dansen, dus moet je je drinkgelegenheid op een ander vlak gaan zoeken. Een wijn bar is vaak een restaurant wat tot een stuk later open is dan normale horecazaken. Sommige jongens zullen al afhaken door het woord wijn, maar dit is vaak niet het enigste wat ze schenken. De sfeer is goed en dit heb je natuurlijk nodig in je weekend. Zo is Copa Cava in Antwerpen een onzettend goede spot. Ook Cuvee in Brugge is een ultieme hotspot. De locatie is gezellig en de wijn is uiteraard erg goed. Anders kan je jezelf geen wijn bar noemen, toch?

Karaoke

Dit is misschien iets heel anders wat je normaal zou doen in je weekend, maar de mogelijkheden zijn nou eenmaal op het moment beperkt. Zo zou je eens een bezoekje kunnen brengen aan BOA Karaoke Room in Brussel. Hier kan je de ultieme avond beleven met een stel goede vrienden. Het is maar wat je er zelf van maakt. Karaoke kan ontzettend grappig zijn en eigenlijk hangt er met zo’n avond altijd ene goede sfeer. 

Pas op

In deze blog delen we natuurlijk allerlei leuke uitgaansmogelijkheden, maar het is wel goed om je grens te kennen. Zeker als je jong bent vind je alles leuk en ben je het liefst zo veel mogelijk op pad. Er zijn wel grenzen en het is goed dat je deze van jezelf weet en wanneer je deze moet aangeven. Want wanneer ben je alcoholist? We willen je uiteraard niet bang maken, maar erop wijzen dat er grenzen zijn en je het niet zo ver wilt laten komen. Het is goed om dit bespreekbaar te maken, want we kunnen wel altijd doen alsof het onszelf nooit zou kunnen overkomen, maar daar is niets minder van waar. Let op goed op jezelf en op elkaar. Dat is uiteindelijk erg belangrijk. Trek aan de rem wanneer dat nodig is!

Reacties uitgeschakeld voor Beste uitgaansplekken in België