Elektronica

Weer een goede aankoop bij bizzix

logo (1)Hallo blog-lezers ! Zoals jullie misschien wel hebben gelezen had ik een paar maanden geleden een blog geplaatst over het bedrijf Bizzix, dat ik erg tevreden ben over de nieuwe oplader die ik bij ze besteld had. Dit keer heb ik er weer een goede aankoop bij gedaan, namelijk een nieuwe oplader voor mijn iPhone die al een tijdje gammel begon te worden en niet meer goed oplaadde door een scheurtje in het kabeltje. Dit kan overigens heel gevaarlijk zijn dus ik heb zo snel mogelijk een nieuw kabeltje besteld. Aangezien ik erg tevreden was over de vorige aankoop besloot ik dit keer maar weer bij dit bedrijf te bestellen.apple_magsafe_verlengkabel

Aanrader voor anderen

Ik ben erg tevreden met mijn aankopen van Bizzix, ik heb het daarom ook mijn familie en vrienden aangeraden voor hun Apple producten om bij dit bedrijf hun nieuwe opladers en accessoires te bestellen aangezien het een goede service is en je dertig dagen bedenktijd hebt wat erg handig is als je je toch nog bedenkt over je aankopen. De oplader doet het nu weer uitstekend en ik kan hem weer veilig en goed opladen, mijn beste vriendin heeft ook gelijk een nieuwe oplader besteld voor haar Macbook van Apple en die was er ook erg blij mee ! Het scheelt niet alleen geld maar ook tijd, je hoeft niet meer speciaal naar de winkel toe en voor een leeg schap te staan als het product is uitverkocht. Ik kan weer een tijdje vooruit met mijn nieuwe oplader van Bizzix !  apple_8_pins_lightning_kabel_1m