gasdetectie
Veiligheid

De perfecte gasdetectie!

gasdetectieMijn baas wilde graag gasdetectie aanschaffen voor bij ons op kantoor. Eerst was ik een beetje huiverig, het is toch immers niet voor niets niet verplicht. Maar na heel wat online zoekwerk kwam ik erachter dat het toch heel erg slim is om het aan te schaffen voor in elk kantoor.

In een klein hoekje

Een ongeluk is zo gebeurd, zeker als het gaat om koolmonoxide. Jaarlijks gaan er in Nederland nog steeds een aantal mensen dood aan vergiftiging door koolmonoxide, ondanks dat er veel mogelijkheden zijn qua gasdetectie. Niet voor niets dat mijn baas het graag ook op ons kantoor wil plaatsen. Je kunt altijd beter het zekere voor het onzekere nemen. Na wat online zoeken kwam ik op de website van G4s safety solutions. Zij hebben een hele hoop producten om op verschillende manieren de veiligheid te garanderen, waaronder gasdetectie. Wij hebben er meteen eentje bestelt. Het fijne van deze is dat hij een looptijd heeft van 3 jaar en onderhoudsvrij is. We hoeven er dus 3 jaar niets aan te doen, niet eens batterijen te vervangen.

Service

Degene die wij besteld hebben was op voorraad en de levering was hierdoor erg snel. We hadden de detector al 2 dagen na het plaatsen van de bestelling in huis. Niet alleen over de levering maar ook over het product zijn wij erg tevreden. Het was goed verpakt en hierdoor nog helemaal onbeschadigd toen het bij ons aan kwam op kantoor. Ook is hij erg makkelijk in gebruik, zelfs voor leken als ik. Ik zou iedereen de gasdetectie van G4s aanraden!