Imago

Kleur in mijn leven met Arche damesschoenen

b4Na weken van regen en somberheid was ik toe aan wat kleur. In mijn garderobekast domineerden zwart, grijs en bruin, en plotseling had ik er genoeg van. Maar wat doe je dan? Mijn complete garderobe vervangen leek nogal kostbaar, dus misschien kon ik iets anders bedenken.
Per toeval stuitte ik op de website van Van Bommel Schoenmode op Arche damesschoenen. Het merk was mij niet onbekend, want ik was het in Parijs al eens tegengekomen. Het is een Frans merk dat elegantie en klasse uitstraalt, maar tegelijkertijd toch een tikkeltje eigenwijs is. Die combinatie past bij mij. Al snel vond ik een paar helderblauwe exemplaren.

Mijn ervaring

b5Ik moet toegeven dat ik het een beetje met lede ogen aankeek, want felblauw was niet bepaald een kleur die ik vroeger ooit zou hebben gekozen. Maar nu had ik er plotseling zin in. Nadat de postbode ze had afgeleverd, heb ik ze direct uitgeprobeerd. De laarsjes zaten perfect. Nog diezelfde dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken, en ik merkte zowaar dat het design en de hartverwarmende kleuren van Arche schoenen mij vrolijk maakten.
Er schuilt kracht in kleur. b6Juist in combinatie met zwarte kleding zorgen opvallende schoenen voor een groots effect. Dit was de waardevolle toevoeging waar mijn garderobe aan toe was. En omdat Arche damesschoenen in zoveel vrolijke en frisse modellen verkrijgbaar zijn, valt er nog een wereld te ontdekken. Ik verheug mij nu al op de volgende kleur!