Huisvesting

Denk bij de uitstraling van je bedrijfspand ook eens aan een Different Doors houten sectionaalpoort

123Het concept van de zakelijke markt is breder te trekken dan je in eerste instantie misschien denkt. Vandaag wil ik die grenzen eens oprekken en me op het vlak van de architectuur begeven. Als ondernemer weet je namelijk wel dat alles van je bedrijf als visitekaartje kan gelden, het maakt immers onderdeel uit van de zeer belangrijke factoren om je bedrijf in een goed daglicht te stellen. Het uiterlijk van je bedrijfspand heeft daarin zeker geen ondergeschikte rol.

Huisstijl en huisvesting

124Onlangs had ik het genoegen in aanraking te komen met de firma Different Doors, een aanrader om zeker in te schakelen als je rondkijkt naar een houten sectionaalpoort. Een van de panden hier in het blok waar mijn eigen werkgever gezeteld is, heeft namelijk een grondige renovatie van het pand in gang gezet en ik heb het op de voet kunnen volgen. Dat heeft me zeer interessante inzichten opgeleverd, met name dat het voor de uitstraling van je bedrijf zo belangrijk is ook op ogenschijnlijke details als zo’n poort te letten. Alles draagt immers bij aan die zo belangrijke uitstraling. Inmiddels heb ik door mijn observatievermogen mijn werkgever ertoe weten aan te sporen een Different Doors – houten sectionaalpoort te laten installeren, nu de oude, gezeten aan dit kantoorpand, zo duidelijk aan vervanging toe is. 102Aan de veiligheidsvoorschriften voldoet deze al tijden niet meer en ook lijkt het me een eitje in te breken – en dan te bedenken dat hierin onze auto’s en fietsen geborgen staan! Dit soort harde eisen aan een deur is erg belangrijk natuurlijk, maar laten we vooral niet vergeten dat er verzekeraar een klasse uitstraling dient te hebben, die niet alleen doorgevoerd wordt in de aard van de werkzaamheden maar ook in de huisstijl en huisvesting!