Bedrijven en Bedrijfsleven

Is er een goede online CRM programma te vinden?

Wij hadden nooit kunnen verwachten dat wij de afgelopen tijd ons bedrijf zo snel hebben moeten omvormen van een firma dat met een team op kantoor werkte, naar een bedrijf dat veelal vanuit huis gerund moest worden. Wij hebben namelijk heel veel te maken gehad met corona en wij konden het niet meer veroorloven om nog langer risico’s te blijven lopen op kantoor. Wij zijn daarom gaan kijken hoe wij ons bedrijf meer online konden manifesteren en dan niet zozeer voor de klanten, maar vooral voor onszelf. Wij wilden namelijk zeker zijn dat wij thuis door konden blijven werken wanneer dat nodig was. Onze oude systemen waren niet online beschikbaar en dus moesten wij op zoek naar andere mogelijkheden. Wij hebben toen bekeken wat wij het beste konden doen en wij hebben toen gezien dat wij met online CRM tools moesten gaan werken. Wanneer je namelijk meer online wilt gaan werken en het klantbeheer goed wilt houden, zijn online CRM tools onontbeerlijk. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens een leverancier van goede online CRM tools kon vinden omdat ik niet een fout wilde maken. Het is namelijk even een overgang om naar een ander systeem over te stappen dus dan wil je er zeker van zijn dat je geen verkeerde keuzes maakt. Ik ben daarom gaan kijken waar ik goede online CRM tools kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van de firma teamleader kon gaan. Het adres van deze site is teamleader.be en ik heb deze pagina met heel veel interesse doorgenomen. Deze mensen weten heel goed wat je nodig hebt om online te kunnen werken aan je klantbeheer. Ik ben daarom alles door gaan nemen wat ik over deze online CRM tools kon vinden en ik had al snel in de gaten dat wanneer ik hier online CRM tools zou gaan gebruiken, ons bedrijf daar heel veel baat bij zou kunnen hebben. Ik heb daarom even contact opgenomen om te horen hoe lang het zou duren om de overstap te maken naar deze online CRM tools en toen ik hoorde dat dat niet lang zou duren, wist ik gelijk dat ik met deze mensen in zee moest gaan.

Deze online CRM software bevalt ons heel erg goed

Wij hebben inmiddels de overstap gemaakt naar deze online CRM software en daar hebben wij geen seconde spijt van. Wij hebben gemerkt dat wij nu overal ons klantenbeheer op orde kunnen maken en dat maakt ons bedrijf ook veel flexibeler. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken en ik kan u aanraden om ook een keer op deze pagina te gaan kijken of u wilt weten of deze online CRM programma’s ook iets voor u zijn.

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn dik tevreden over de overstap die wij hebben kunnen maken dankzij de mensen van teamleader. Kortom:

  • Dit CRM programma bevalt ons heel erg goed
  • Wij merken dat wij ons klantbeheer weer op orde hebben
  • Wij kunnen nu veel beter thuiswerken

Kijk voor meer info ook nog even op de site.

Reacties uitgeschakeld voor Is er een goede online CRM programma te vinden?