kaarthouders
Uncategorized,  Zakelijke tips

Welke soorten kaarthouders bestaan er?

Wanneer u bij binnenkomst bij uw bedrijf graag uw flyer of kaart tentoon wilt stellen, heeft u een kaarthouder nodig. Tegenwoordig zijn er tal van kaarthouders beschikbaar, maar welke soorten zijn dit en welke sluit het best aan bij uw wensen? Daarover leest u alles in dit artikel. Vind de perfecte kaarthouder vandaag nog!

In welke maten is een kaarthouder beschikbaar?

Tegenwoordig kunt u kaarthouders op maat laten maken variërend van A3 tot A7 formaat. De meest gangbare maat is echter de A4 kaarthouder. Een A4 display wordt vaak staand gebruikt wanneer een eenzijdige prijslijst of menukaart gepresenteerd wordt. Echter kunt u er ook voor kiezen om een kaarthouder op maat te laten maken en kunt u deze volledig laten personaliseren. Zo is er dus voor ieder wat wils en kunnen verschillende branches de juiste kaarthouder in handen krijgen. Kaarthouders met standaard en A4 kaarthouders zijn te verkrijgen in allerlei materialen. Lees hieronder welke materialen het meest duurzaam zijn.

kaarthouders

Welke materialen kaarthouders bestaan er?

De meeste A4 displays of kaarthouders met standaard worden gemaakt van stevig acrylaat. Dit zorgt ervoor dat de kaarthouder in kwestie lang mee gaat en zorgt tevens voor een nette uitstraling richting uw klanten. Acrylaat, of plexiglas kaarthouders zijn licht van gewicht en kunnen daarmee makkelijk meegenomen worden wanneer u bijvoorbeeld tentoonstelt op een beurs. Doordat plexiglas niet alleen licht van gewicht maar ook een stevig materiaal is, wordt de kaarthouder niet makkelijk omgestoten. Daarnaast zijn A4 kaarthouders van plexiglas ook zeer flexibel in gebruik; presentatiebladen worden er doorgaans makkelijk ingeschoven. Dit zorgt er tevens voor dat deze makkelijk te vervangen zijn wanneer u nieuw promotie materiaal tentoon wilt stellen.

Waar kan ik een kaarthouder voor gebruiken?

Zoals eerder vermeld is een kaarthouder voor diverse doeleinden en branches goed te gebruiken. In restaurants worden A4 displays voornamelijk gebruikt als menukaart houders. Zo’n A4 houder wordt meestal met voet geleverd zodat deze makkelijk op tafel blijft staan. Kaarthouders kunnen echter ook gemaakt worden met een folderbakje zodat u deze in uw winkel kunt plaatsen om klanten folders mee te laten nemen van uw producten. Ze kunnen ook gebruikt worden als naamkaarthouders bij vergaderingen of evenementen. Er zijn zelfs speciale kaarthouders verkrijgbaar die u kunt gebruiken bij raam- of wandpresentatie. Zo kunt u op een efficiënte manier reclame maken en bespaart u tegelijkertijd kosten. Net als de maten waarin kaarthouders beschikbaar zijn, kunnen ze dus ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden!

Reacties uitgeschakeld voor Welke soorten kaarthouders bestaan er?