riwal logo
Machines

Geen schade door spinhoogwerker

riwal logoEen tijdje geleden hadden wij een hoogwerker nodig. Deze hoogwerker was best aan de zware kant en toen we klaar waren met de hoogwerker waren alle tegels onder de hoogwerker kapot. De klant was niet tevreden en dat begrepen we natuurlijk heel goed. We zijn er uit gekomen met de klant en hebben natuurlijk alle schade vergoed. Wij vonden het heel jammer dat het op deze manier moest gaan omdat dit voorkomen had kunnen worden als we eerder wisten over de spinhoogwerker!

De hoogwerker
hoogwerker

Toen we hadden uitgelegd aan het verhuur bedrijf Riwal wat er was gebeurt, vertelden ze dat dit natuurlijk komt door het gewicht van de machine. Er kon nu niks meer verandert worden ze adviseerden ons de volgende keer beter naar de ondergrond te kijken om dit soort taferelen te voorkomen.

Als de ondergrond snel beschadigt kon worden dan zou een spinhoogwerker de oplossing zijn. Deze hoogwerker is licht in gewicht en is te gebruiken tot een maximum van 36 meter! Dit is zeker een machine die we vaker gaan gebruiken om mogelijke schade te voorkomen.spinhoogwerker

We dachten dat zo’n oplossing als deze zeker duur zou zijn en daarom hebben wij een offerte aangevraagd. We wilden een goed beeld krijgen zodat we deze machine voor toekomstige opdrachten zouden kunnen inzetten. Het viel reuze mee in de kosten en kan soms even duur zijn dan de traditionele hoogwerker. Zo’n spinhoogwerker is dus heel goed te gebruiken bij moeilijke ondergronden, we gaan proberen deze hoogwerker zo vaak mogelijk inzetten.