Petten bedrukken
Marketing

Petten bedrukken? Dat kan op twee manieren

Wil jij graag een of meerdere petten bedrukken om aan iemand cadeau te doen of om te gebruiken om promotie mee te maken voor je bedrijf? Dat is sowieso een goed idee! Om je alvast kennis te laten maken met de mogelijkheden die er zijn wat betreft het bedrukken van caps, worden hieronder de twee belangrijkste manieren om dit te bewerkstelligen in het kort benoemd en beschreven.

Petten bedrukken

Borduren

Veel mensen zijn fan van het plaatsen van een afbeelding op een pet door het er op te laten borduren. Dit is inderdaad een stijlvolle manier om je boodschap luister bij te zetten. Een pet met een geborduurde afbeelding erop zal ook nog eens op geen enkele wijze slijten wanneer je deze in de was doet. Het enige nadeel hiervan is dat de mogelijkheden qua kleurintensiteit en verfijnde details beperkt zijn.

Petten bedrukken

Bedrukken

Wanneer je daadwerkelijk gaat voor het bedrukken van een pet, dan kun je qua resolutie indrukwekkende resultaten behalen, zelfs op de relatief kleine ruimte die je op een pet hebt. Voor afbeeldingen waar veel details bij komen kijken is dit dan ook waarschijnlijk de beste optie.