Ondernemers en Particulieren

Liggen uw waardevolle documenten al in een brandkast opgeslagen?

Onlangs hebben wij te horen gekregen van de politie dat er op verschillende bedrijven op het industrieterrein waar wij gevestigd zitten, branden zijn gesticht. De waarschuwing die wij hebben gekregen is om verschillende maatregelen te treffen. Zo is ons aangeraden om de hekken en deuren goed te sluiten van ons bedrijfsterrein. Daarnaast is aangeraden om een camera in te schakelen / aan te schaffen indien dit een optie is. Wij hebben zelf de mogelijkheden verkend om ons bedrijf te beschermen tegen enige vorm van criminaliteit waar wij voor waren gewaarschuwd. Wij hebben toen verschillende maatregelen getroffen. Zo hebben wij onze sloten laten vervangen. Dit hebben wij gedaan omdat wij in de loop van de jaren heel veel wisselende medewerkers hebben gekend. Al deze medewerkers zijn in principe in bezit geweest van een sleutel. Wellicht dat een sleutel is gereproduceerd en is er dus ergens nog een sleutel in omloop. Wij hebben daarom de huidige medewerkers voorzien van een nieuwe sleutel. Wij weten daarmee wie wel en niet toegang heeft tot ons gebouw. Daarnaast hebben wij ook voorzorgsmaatregelen getroffen voor het geval dat er een brand uit zou breken. Wij waren al in het bezit van brandmelders met een mogelijkheid dat deze een melding doet bij de alarmcentrale. Dit hoefden wij dus niet te verbeteren omdat deze maatregel al was getroffen. De optie die wij wel hebben toegevoegd aan ons maatregelenpakket, is om een brandkast aan te schaffen. Een brandkast is een kast waarbij de inhoud van deze kast kan worden beschermd tegen brand. Voor belangrijk bedrijfsdocumentatie kan dit een redding zijn. Omdat wij niet willen uitgaan van een rampscenario, maar toch willen voorkomen dat het doemscenario zich voltrekt, hebben we hier toch voor gekozen. Omdat wij al vele jaren in contact staan met mustangsafes.be voor onze beveiliging, hebben we dat dit keer ook gedaan. Bij mustangsafes.be hebben wij eerder een bestelling geplaatst en geleverd gekregen die ons tot op heden erg goed bevalt. Wij hebben daarom op de website van mustangsafes.be gekeken of er een mogelijkheid bestaat om een brandkast aan te schaffen.

Een brandkast online gekocht, thuis geleverd.

Wij hebben op de website gekeken naar de mogelijkheden om een brandkast te kopen, en deze mogelijkheid was er zeker. Wij hebben toen contact opgenomen met het bedrijf. Toen wij onze gegevens hebben doorgegeven aan de vriendelijke medewerker die ons te woord stond, werden wij al snel herkent in het systeem. Wij hebben toen de situatie uitgelegd en de medewerker heeft ons nog kunnen voorzien van wat advies. Wij hebben toen kort daarna de knoop doorgehakt en de bestelling eenvoudig kunnen doorvoeren via de website. Toen de website was geplaatst hebben wij een bevestiging per mail gekregen waar de brandkast zou worden geleverd. Nog geen week later werd de brandkast geleverd en konden wij deze installeren op de plek die daarvoor was aangewezen. De zaken die wij willen beschermen tegen een eventuele brand zijn hiermee beschermd. Hier zijn wij erg blij mee.

Bent u ook op zoek naar deskundig advies rondom de beveiliging van uw bedrijf?

Wanneer u ook een kluis of een andere vorm van bescherming zoekt voor uw bedrijf, overweeg dan eens om:

  • Naar deze website te gaan
  • Op deze website te kijken naar wat er allemaal geboden kan worden om uw bedrijf te kunnen beschermen
  • Beveiliging bij dit bedrijf in te kopen om uw bedrijf en medewerkers te beschermen

Wij zijn erg tevreden met alle producten die wij bij mij mustangsafes hebben gekocht tot nu toe en hopen dat u ook geholpen kunt worden door hen.

Reacties uitgeschakeld voor Liggen uw waardevolle documenten al in een brandkast opgeslagen?